REFERENCER

REFERENCER & UDTALELSERFRA GODE KUNDER OG SAMARBEJDSPARTNERE


PIHL GRAFISK DESIGN har siden 2019 samarbejde med
GN Hearing – og indgået som ekstern grafiker og koordinator i Marketing Creation Teamet.


PIHL GRAFISK DESIGN har arbejdet med og koordineret User guide projektopgaver med mange regulativer, illustrationer og i mange sprogversioner og siddet med tekniske specifikationer, brochure, reklameudstyr og mange andre spændende opgaver.

Hos GN Hearing har vi haft fornøjelse af at bruge Trine over meget travle perioder – dels som koordinator og dels som grafisk designer. Trine er super dygtig, meget rutineret og arbejder fokuseret samt struktureret. Hun er stabil, en super arbejdskraft og jeg kan kun anbefale Trine varmt”.


Mette Gramkow, Interim Manager, Marketing Creation,  GN Hearing.

Siden marts 2012 har PIHL GRAFISK DESIGN samarbejdet med Widex – og indgået som ekstern grafisk konsulent i deres grafiske team. Widex er en af verdens førende producenter af høreapparater.


Samarbejdet startede med et stort IFU projekt, som omfattede oversættelse, opsætning og korrektur af al IFU materiale – på mere end 40 lokalsprog. Det er sidenhen blevet til et hav af mange andre spændende opgaver.


De grafiske opgaver bliver løst både fra eget kontor og internt hos Widex.

PIHL GRAFISK DESIGN har i tæt samarbejde med forfatter Susan Nielsen, opsat indhold og designet omslaget til bogen "Find glæden".

Jeg kunne ikke have ønsket mig nogen anden end Trine til at sætte min bog. Hun har et helt særligt blik og er simpelthen så dygtig. Det er som om, Trine helt forener sig med det, hun skal lave, sådan at hun fuldstændig formår at få produktets sjæl frem. Derudover er Trine fantastisk at samarbejde med. Hun har altid god tid, når man taler med hende, er knivskarp og er meget lyttende i processen. Efter at have mødt Trine, er jeg ikke i tvivl om, hvem jeg skal bruge, når jeg skal have lavet et stykke grafisk arbejde”.Susan Nielsen, forfatter, Intucoach.

PIHL GRAFISK DESIGN har siden 2012 haft et godt samarbejde med flere af redaktørerne på Hans Reitzels Forlag omkring design af omslag og sats af deres bøger.

”Jeg vil med stor fornøjelse anbefale Trine Pihl som grafiker. Siden 2012 har hun leveret et utal af flotte omslag og indbydende indhold til forlagets lærebøger. Hun formår med stor præcision at ramme den rigtige genre. Samarbejdet fungerer gnidningsfrit og til min store tilfredshed. Det basale og tekniske er naturligvis i orden: der leveres hurtigt, til tiden og i de rigtige formater”.Lasse Wolsgård, forlagsredaktør, Hans Reitzels Forlag.

PIHL GRAFISK DESIGN har gennem mange år haft et tæt samarbejde med flere redaktørere på Praxis omkring design og opsætning af deres fagbøger, undervisningsmateriale

og rentegning af illustrationer.

Det er en virkelig god oplevelse at arbejde sammen med
PIHL GRAFISK DESIGN. Trine har en stærk faglig kunnen, arbejder engageret og struktureret og finder hurtigt ind til opgavens kerne. 

PIHL GRAFISK DESIGN har hjulpet mig både kreativt i forhold til udvikling af layout, men i lige så høj grad produktionsmæssigt med at håndtere komplekse korrekturgange. Det er altafgørende for et projekt at arbejde med en grafiker, som både formår at tænke både kreativt og samtidig har et skarpt øje for detaljen. Jeg er meget tilfreds med samarbejdet”.Christina Mørkholm, forlagsredaktør, Praxis.

Vi har i mange år haft et rigtig godt samarbejde med Pihl Grafisk Design. Især kan jeg fremhæve den store fleksibilitet, hurtigheden og den konstruktive tilgang til vores designlinje”.Anette Kofod Nøddelund, Koordinator, Vordingborg Kommune.

PIHL GRAFISK DESIGN har siden 2007 lavet mange opgaver i samarbejde med flere afdelinger i Vordingborg Kommune.


PIHL GRAFISK DESIGN har bl.a., i samarbejde med Kommunikations afdelingen, lavet 49. udgaver af Personalebladet VorNyt.

BLANDT GODE KUNDER ...